Friday, February 17, 2012

Memekak

video video


Okay readers :) Nah ambik ni.. memang fit memekak gila dengan Jieji, kan Jieji ? hahaha.. btw, kalau terdengar ada macam suara pecah macam tu. Benda tu sebenarnya sebab volume microphone tu kuat sangat and Blackberry fit tak dapat nak tangkap bunyi tu. So, sorry okay ? Yang fit tak tahannya boleh pulak microphone Jieji ada masalah teknikal .. hahahahaha
Yang ni kitorang nyanyi main hamtam je. Kalau yang original punya insyaAllah fit akan buat. hehehe.. Fit feeling gila nyanyi lagu tu kan ? nampak tak ? hahaha.. Have A Nice Day with Jieji :)



Nadhirah videographer ;) Thank you Dhirah

2 comments:

  1. Yes, it's true. We like a crazy monkey! And welcome Fit :) Dhirah dah biase dah laaa. Ade mase pegi lagi, Hehe ;)

    ReplyDelete