Wednesday, October 19, 2011

My Ex-bf

Hey ! tak tayah nak perasan lah gila ! Fit dah tak suka kau lagi lah.. Yang key chain FA tu bukan kau lah perasan ! Kalau memang fit buat tu untuk nama kau dah lama fit buang tahu ? tahu tak ? Fit tak suka kau banyak tanya ! Kau tanya soalan yang pelik2, macam takde orang lain pulak yang kau nak tanya.. GEDIK LAH KAU ! FIT BENCI TAU ? Fit ingat fit baik je, kalau tak ? dah lama fit sound kau tau tak ? Ishhh... Nasib baik fit sabar. Fit tau lah kau tu baik, tapi fit tak suka FAHAM ??? BENCI TAU !!!! BENCIIIIIIIIIIII SANGAT2.. Fit cuma suka ex-bf fit yang nombor 2 je.. JUST HIM ! YOU MUST KNOW IT ! Tak kesah lah dia dah couple dengan orang lain ke ? apa ke ? Yang penting, fit sayangkan dia.. DAH FULL STOP--------

Tuesday, October 11, 2011

Picture of ME



Whoaaaaa ! style posing yang ni pun fit suka.. Suka style sendiri ? Bagus lah tu kan ? tak perlu nak tiru orang lain punya style :D




hehehehe... Comel kan bear tu ? Macam fit lah (perasan) xD
Relaks relaks, gurau je. Fit tau yang reader lagi comel kan ? :)






Yang ni time nak pergi tusyen.. sempat lagi nak posing kan ? hahaha Btw, fit suka cara posing ni walaupun tak nampak muka ;) TALK TO THE HAND !

Monday, October 10, 2011

Untuk saja-saja

video



Kalau fit dah boring, macam ni lah jadinya.. hehehe
Jngan komen apa2.. Just watching and enjoy ! Sebenarnya lagu ni ada kena mengena dngan seseorang. Cuba dengar btol2. Yang first untuk my ex-bf number 1, second untuk my special ex-bf number 2. Tapi, sikit je lah yang btol.. heheehe .. Siapa yang makan cili, dia yang terasa pedasnya.. HOPE YOU ENJOY !

You Again In My Heart..


Kenapa fit tak boleh lupakan you ? Kenapa susah sangat nak lupakan you ? Kenapa fit tak boleh stop sukakan you ? Kenapa ??? Tak pernah fit sukakan seseorang sampai macam ni. Mungkin sebab you terlalu istimewa untuk fit walaupun fit tak tau apa istimewanya you. Walaupun dah banyak kali you sakitkan hati fit tapi fit tetap sukakan you. Kenapa fit mesti ada perasaan macam ni ? Lagi2 masa you nekad pergi tusyen jumpa Jieji hanya nak tau siapa lelaki yang dengan fit. Sampai you boleh tumbuk cermin sebab you jealous. Seperkara lagi, peristiwa masa hari Jumaat tu, fit tak boleh lupakan semua tu.. Benda tu semualah yang buat fit makin suka / sayang kat you. Tapi, adakah semua yang terjadi tu btol2 daripada hati you yang paling dalam ? ataupun tu hanya gurauan semata-mata ? Antara semua mimpi orang yang fit suka, you lah yang paling banyak ! Fit nak terima you untuk kali ke-3, fit tak kesah berapa banyak kali kita couple. Yang fit takut, you akan sakitkan hati fit. Fit tak nak semua benda tu terulang lagi. Fit nak bila kita couple, you anggap fit ada. Bukan masa you sedih dan masa you ada masalah je you perlukan fit. Fit nak you jadikan fit orang yang paling berharga dalam hidup you.. I CAN'T STOP LOVING YOU !

( ayat agak jiwang sebenarnya ) xD