Tuesday, March 13, 2012

Kurung lah lagi

Readers.. Fit sedih lah. Nak tau tak kenapa ? Sebab Fit asyik terperap je kat rumah. Readers bayangkan lah, fit nak pergi tusyen pun tak boleh. Apa kehe ? haihhh.. Belum lagi nak buat kerja folio tu. Dah lah kerja folio tu kena banyak keluar rumah. Hmmm.. tak apa lah kan ? tak siap folio pun tak apa. Kalau cikgu tanya kenapa tak siap ? Cakap je lah mak dengan bapak tak bagi keluar untuk cari maklumat. Hampeh -,-" Hmm.. dulu fit semangta je nak buat folio tu, kalau dah macam sekarang ni rasa malas pun ada jugak. Lagi2 sekarang ni.. ermmm.. perlu ke tau ? nak tau ke ? tak payah kot. Kalau nak tau pergi tanya fit sendiri. Jumpa face to face. Ya Allah SAKITNYA ! Readers.. Kalau fit pergi dulu, jangan lupakan fit okay ? Fit sayang korang semua ! Doakan fit sentiasa sihat walafiat okay ? Amin.. Okay fit dah tak tahan dah, dah sakit gila ni :( bye Assalamualaikum..

Thursday, March 1, 2012

Larian merentas desa

Lari lagi ! Lari cepat ! Lari laju ! Laju lagi !
hahaha.. Tu diaaaa. Fuhhhhh~penatnya. Btw,fit ada peningkatan jugak tahun ni. Tahun lepas fit dapat no. 28, tahun ni fit dapat no. 20. Alhamdulillah :D Ouchhh ! Ergghhhh.. Jari kaki fit luka lah. Hmmm.. It's okay, tak apa. Demi rumah sukan LAKSAMANA :) Lepas tu, fit dengan dua orang cousin fit pergi A.P. ( Ampang Point ) reramai. Kitorang makan kat Taiwan House. Pergghhhh ! Kenyang gila. Fuhhhhh ~ dah lepas makan, kitorang jalan2 dulu kat A.P. tu. Lepas semua bebudak lelaki dah balik, baru lah fit, isma, kak fana dengan fatimah pergi karaoke. Hahahaha... Dan lepas tu mula lah semua badan fit sakit2 -,-" Okay lah, see you next time. Bye..

Tuition

Assalamualaikum, selamat sejahtera dan salam satu Malaysia diucapkan kepada para pembaca sekalian. Pada hari ini, saya akan menceritakan suasana di dalam kelas tuition yang sangat riuh..

*malas nak cakap formal

Tadi masa subjek Science cikgu tak ada, abang2 kat center tu lah yang jaga kitorang. Memang tak boleh nak diam. Fit je yang diam tadi sebab tengah lapar :( Sebab balik2 je daripada latihan bola jaring langsung tak makan. Hahahah.. Boleh pulak diorang cakap muka fit sama dengan muka Hathif :/ Sama ke ? Dah tu, diorang buat2 cerita yang fit dengan Hathif ada hubungan istimewa. Hahahaha. Kenapa lah diorang fikir macam tu ? Fit dengan Hathif kawan je kan ? kan Hathif kan ? Memang lawak gila. Tak ada kerja sebenarnya diorang tu. Fit SAYANG semua kengkawan fit :) Tak tau nak cakap apa dah. Okay byebye^^

Wednesday, February 22, 2012

Bengang lagi

Huffffft ! Bengang tau tak ? Ishhhhhh ! Readers nak tau siapa ? My ex.. Boleh pulak dia lepaskan bengang kat fit. Fit cuma bagi tau kawan fit je "jangan cakap dengan orang yang tengah bengang", tu pun salah ke ?

Pastu mula lah dia cari hal kat fit, dia baling kasut kat fit. Fikir kau tu hebat sangat ke baling2 kasut ni ? Kau kata kau tak batak sangat nak pinjam motor fit kan ? Dah tu asal tadi tetiba je cakap nak pinjam ?. Tersengih-sengih.

Tau pun nak mintak maaf. Tapi walau macam mana bengangnya fit sekali pun, fit dengan dia gaduh tak lama. Paling lama sehari setengah je. Dah adat kitorang, nak buat macam mana kan ? Haishhh... HANYA MAMPU BERSABAR

Enjoy

















Hey hey hey... tu semua gambar time fit dengan kengkawan pergi Perpustakaan Negara Malaysia (PNM) dengan KLCC. Tapi satu apa pun tak dapat.. hahaha . Lepas tu kitorang pergi KLCC sebab nak beli hadiah anniversary untuk kawan kitorang ( Ilyanis & Danie ). Fit kan assistant diorang :P hahaha.. Padahal tak pernah dapat gaji tau. hahaha

Kat KLCC tu, mula lah kitorang tangkap2 gambar. Semua sporting je, kecuali Udin dengan Fatah. Pemalu lah kata kan. Tapi fit dapat jugak tangkap gambar diorang. heheheh.. Yang Udin tu sebenarnya mana ada kenal kawan2 tusyen fit ( Hathif, Asyraf dengan Fatah ) tapi diorang cepat je rapat. Maklum lah kan ? LELAKI..

Apa lagi nak cerita ? tak tau apa dah .. hahaha. Okay lah, tu je :) Bye

Friday, February 17, 2012

Memekak

video video


Okay readers :) Nah ambik ni.. memang fit memekak gila dengan Jieji, kan Jieji ? hahaha.. btw, kalau terdengar ada macam suara pecah macam tu. Benda tu sebenarnya sebab volume microphone tu kuat sangat and Blackberry fit tak dapat nak tangkap bunyi tu. So, sorry okay ? Yang fit tak tahannya boleh pulak microphone Jieji ada masalah teknikal .. hahahahaha
Yang ni kitorang nyanyi main hamtam je. Kalau yang original punya insyaAllah fit akan buat. hehehe.. Fit feeling gila nyanyi lagu tu kan ? nampak tak ? hahaha.. Have A Nice Day with Jieji :)



Nadhirah videographer ;) Thank you Dhirah

Friday, February 10, 2012

Bengang tahap gaban

Ishhhhhh ! Bengang gila hari ni..

1) Kawan cari masalah
2) Ada orang nyorokkan kasut fit

Fikir fit suka lah korang nyorokkan kasut fit ? Bengang gila tau ? Nasib baik fit tak nangis / touching tadi. Kalau tak, memang semua orang fit palau tadi. Haishhhh ! Okay.. Calm down. Huffffft ! Nasib baik lah fit sabar. Untung lah ada Yana yang boleh tenangkan fit. Thank you Yana =D Kalau tak ada Yana, fit tak tau lah fit jadi macam mana nanti.

(Astagfirullah halazim)

*Sorry kepada sesiapa yang terasa
#Fit kalau marah memang macam ni, tapi percayalah.. Fit bukan jenis orang yang pemarah sebenarnya.


BE SMILE