Wednesday, February 22, 2012

Bengang lagi

Huffffft ! Bengang tau tak ? Ishhhhhh ! Readers nak tau siapa ? My ex.. Boleh pulak dia lepaskan bengang kat fit. Fit cuma bagi tau kawan fit je "jangan cakap dengan orang yang tengah bengang", tu pun salah ke ?

Pastu mula lah dia cari hal kat fit, dia baling kasut kat fit. Fikir kau tu hebat sangat ke baling2 kasut ni ? Kau kata kau tak batak sangat nak pinjam motor fit kan ? Dah tu asal tadi tetiba je cakap nak pinjam ?. Tersengih-sengih.

Tau pun nak mintak maaf. Tapi walau macam mana bengangnya fit sekali pun, fit dengan dia gaduh tak lama. Paling lama sehari setengah je. Dah adat kitorang, nak buat macam mana kan ? Haishhh... HANYA MAMPU BERSABAR

Enjoy

















Hey hey hey... tu semua gambar time fit dengan kengkawan pergi Perpustakaan Negara Malaysia (PNM) dengan KLCC. Tapi satu apa pun tak dapat.. hahaha . Lepas tu kitorang pergi KLCC sebab nak beli hadiah anniversary untuk kawan kitorang ( Ilyanis & Danie ). Fit kan assistant diorang :P hahaha.. Padahal tak pernah dapat gaji tau. hahaha

Kat KLCC tu, mula lah kitorang tangkap2 gambar. Semua sporting je, kecuali Udin dengan Fatah. Pemalu lah kata kan. Tapi fit dapat jugak tangkap gambar diorang. heheheh.. Yang Udin tu sebenarnya mana ada kenal kawan2 tusyen fit ( Hathif, Asyraf dengan Fatah ) tapi diorang cepat je rapat. Maklum lah kan ? LELAKI..

Apa lagi nak cerita ? tak tau apa dah .. hahaha. Okay lah, tu je :) Bye

Friday, February 17, 2012

Memekak

video video


Okay readers :) Nah ambik ni.. memang fit memekak gila dengan Jieji, kan Jieji ? hahaha.. btw, kalau terdengar ada macam suara pecah macam tu. Benda tu sebenarnya sebab volume microphone tu kuat sangat and Blackberry fit tak dapat nak tangkap bunyi tu. So, sorry okay ? Yang fit tak tahannya boleh pulak microphone Jieji ada masalah teknikal .. hahahahaha
Yang ni kitorang nyanyi main hamtam je. Kalau yang original punya insyaAllah fit akan buat. hehehe.. Fit feeling gila nyanyi lagu tu kan ? nampak tak ? hahaha.. Have A Nice Day with Jieji :)



Nadhirah videographer ;) Thank you Dhirah

Friday, February 10, 2012

Bengang tahap gaban

Ishhhhhh ! Bengang gila hari ni..

1) Kawan cari masalah
2) Ada orang nyorokkan kasut fit

Fikir fit suka lah korang nyorokkan kasut fit ? Bengang gila tau ? Nasib baik fit tak nangis / touching tadi. Kalau tak, memang semua orang fit palau tadi. Haishhhh ! Okay.. Calm down. Huffffft ! Nasib baik lah fit sabar. Untung lah ada Yana yang boleh tenangkan fit. Thank you Yana =D Kalau tak ada Yana, fit tak tau lah fit jadi macam mana nanti.

(Astagfirullah halazim)

*Sorry kepada sesiapa yang terasa
#Fit kalau marah memang macam ni, tapi percayalah.. Fit bukan jenis orang yang pemarah sebenarnya.


BE SMILE

Happy happy happy

Hye hey hye hey.. hehehe, apa khabar semua ? happy tak ? happy kan ? happy lah.. hahaha. Nak tau tak fit happy sebab apa ? nak tau ? nak tak ? Fit happy sebab masa tu fit dah tegur senior kat sekolah fit (M.U.) hehehe.. Sebenarnya dah lama dah dia suruh fit tegur dia, tapi sebab fit ni orangnya pemalu sikit so lama lah jawabnya. Masa kat kantin sebenarnya fit nak tegur dia, fit suruh kawan fit temankan (ilyanis), lepas fit dah ada keberanian nak tegur dia tu tetiba yanis pergi tempat lain. So, tak dapat lah fit nak tegur dia. Readers nak tau tak macam mana fit tegur dia hari Rabu tu ? Okay.. Masa tu time Kokurikulum fit nak pergi kat rumah yanis dekat Desa Pasifik, tak jauh pun dari sekolah.. jalan kaki je. Masa on the way nak pergi tu tetiba fit ternampak dia, hufffft ! Pastu fit cuba memberanikan diri untuk tegur dia. Akhirnya, fit tegur jugak dia.. Lambai tangan pulak tu. hahahaha.. Dia pun tegur fit balik :D Kitorang terserempak kat jalan tu sebab dia pun tinggal kat Desa Pasifik. Untunglah kan ? hahaha.. Dah lepas jauh daripada dia, sikap fit dah macam orang gila dah tergelak-gelak. Hahaha.. Sebab happy sangat kan ? hehehe.. *menggedik lah pulak
Okay lah .. tu je nak cerita. Fit harap readers pun happy okay ? Bye

Sunday, February 5, 2012

Nothing to do




Tu namanya budak tak ada kerja kan ? hahaha.. fit kan memang macam tu :) Semua hitam putih je.. Maklum lah, tak kenal erti moden *cewahhh.. ayat tak boleh blah
hahaha.. btw, fit suka gambar yang ketiga <3 Macam orang lain. Nampak comel.. Fit memang comel pun kan ? kan ? hehehe *gurau je
Okay lah, Got to go.. BYE READER SAYANG !

Abang angkat





Hye semua ! Tu abang angkat fit :) Dia ni pun fit sayang macam fit sayang abang fit ( Nur Ikhsan ) Fit happy sangat bila dapat chat or text dengan dia. Lagi2 kalau dia tegur fit dulu, lagi lah fit suka ! Hehehe.. BYE ;)

Nama abang angkat fit : Muhammad Fathur Rozi

Obses

Hye hye hye hye readers, rindu kat kamu semua :D Apa khabar ? sihat ? hehehe.. Nampak tak tajuk tu ? Obses kan ? Hari ni fit nak cerita kat kamu semua, ada seorang budak kat fb ni dia terlalu obses sangat kat fit. Sebelum tu fit dengan dia pernah jumpa kat Kem KRS. Time tu dia jadi penghulu kat kem tu. Pastu first2, dia suka kat kawan fit(Ilyanis) pastu sedara2 fit (Kayria and Isma) , dia mintak tolong fit kenal-kenalkan kat kawan fit.

Fit tak nak tolong dia sebab masing2 dah ada bf. Fit takut dia kacau kengkawan fit pulak. Lepas tu, dia mintak tolong banyak kali kat fit sampaikan fit geram sangat kat dia. Dan akhirnya, fit tak layan dia.. Lama2 kemudian dia mintak maaf kat fit. Setiap kali fit online dia mintak maaf kat fit. Tapi fit tak layan. Fit tak sampai hati nak tengok dia mintak maaf je kat fit setiap fit online, akhirnya fit pun maaf kan lah.

Dah lepas fit maaf kan dia, mulailah dia cakap kat fit yang dia suka sangat kat fit, dia sayang fit tu semua bagai. Tapi tetap lah, fit tak terima dia sebab fit tak suka dia. Lepas dah mintak kemaafan dia mintak perhubungan dengan fit pulak. Setiap kali fit online mesti je dia cakap hal yang sama.. Sampai fit pun dah naik bosan -,- Kenapa lah dia terlalu obses sangat kat fit ? Fit bukan lawa mana pun -___-

Okay lah tu je cerita yang sebenarnya. BYE ! :D