Saturday, September 11, 2010

fadlina

Sebelum fit nk cerita ni.. fit nak mintak maaf kat fad,sbb cerita kat blogspot ni...
okayyy... skrng fit nk cerita.. nk dengar tak ? tak yah laa... tak yah erkk ? ouhhh okayy okayyy... ceritanya macam ni.. masa tu kerusi cikgu kat kelas hilang, so fit dngan fad pergi lah cari kerusi.. kitorang ambik kat dewan, btw masa tu fad bukak pintu then dia masuk laa.. tiba-tiba dia terjatuh sebab tak nmpak ada batu kat bawah tu.. KEDEBAB!! terjatuh... ish ish ish... kesian fad.. tapi sorry fit tak boleh tahan nak tergelak... HAHAHAHAHAHA... anyway.. fit tolong kau gak kan ??? sumpah dowhhh fit tak boleh lupakan peristiwa tu ..

Tuesday, June 22, 2010

sekolah

Hye hye hye semua ! Nak tau tak ? tadi kat kelas fit pegang pensel , nak buat pura2 jadi microphone masa fadlina nyanyi... tetiba pensel tu kena gigi dia.. HAHAHAHAHAHHA XD lawak ...
pastu kali kedua.. fit ingatkan dah tak kena lagi.. so, fit pun buat laa.. sekali terkena lagi.. hahahahaha... fit tergelak habis .. HAHAHA.. sampai kena tegur dengan cikgu.
sabar eyh fadlina.. :)

Saturday, June 19, 2010

BiRtHdAy...

happy birthday to me,
happy birthday to me,
happy birthday to fitria,
happy birthday to me.......

Nak dengar cerita tak ? masa birthday fit 18 jun 2010,bnyak kowt orang datang....
fit ingatkan cuma ho su wee dngan manisha je...
sekali kemain lagi yg datang... segan gila fit... malu kowtt ^_^
btw thanks untuk sesiapa yg wish fit kat facebook... perghhh banyak gila orang wish happy birthday.. BANGGA ! haha...
yg fit terperanjat, bapak fit bagi hadiah handphone Sony Ericsson F305
thanks papa... i love you
Apa lagi nak cerita eyh ? tu je kowt... btw thanks untuk sesiapa yg baca blog ni...
bye...

Sunday, May 2, 2010

makan sate....

heyy semua.. fit nak cerita ni.. ouhh okay okay..
fit nak cerita pasal malam ni... malam ni kan fit pergi kenduri...
fit ambik lah sate kan.. then masa fit nak makan tetiba fit
rasa benda tu keras tau... the meaning is that meal okay....
lepas tu sbenarnya fit nak buang daging tu kat pinggan tu tau..
tapi ada orangg la, malu kowtt.. hehe.. then, fit tak tau nak
buat apa, fit pun apa lagi telan je laa.. ahaha.. power kan fit??
ahaha.. okay laa sampai sini je erk.. fit nak tidur ngantuk arhhh..
okay bye.. banyak2 laa membaca erkkk.....

Thursday, April 22, 2010

SUKA SUKA !

Eyh.. sukanya sukanya..
rupa-rupanya Amin yg buat lagu tuh.. ouh KREATIF BTOL LA BUDAK TUH..hehe
macam mana erkk.. fit dah lupa dah . hishhh sabar je laa..
ejek laa fit lagi.. fit suka, fit suka.. haha... amalkan laa selalu erkkk...
ku kenang jasa mu... huh nak cerita apa lagi yeh.. haishh takpe laa.. okay bye babe...

Monday, February 15, 2010

Just Melaka






Haha....yg ni time naik Menara Taming Sari...fit beratur bukan main lama lagi. Huh penatnya, yg naik fit,isma dngan bapak fit je. Beli tiket kena tunjuk IC , fit dah la tak ingat no IC fit , fit sempat tangkap gambar tiket tuh...haha.. okayy , that's all

Melaka



ni masa fit sampai kat Melaka, fit tengok asal besar sangat. So, fit pun tangkap lah gambar ni....haha malaslah nak cerita panjang... tu je lah eyh ?hehe jangan marah...

Thursday, January 28, 2010

Pergaduhan

Pergaduhan tipu-tipu je , yang ni masa tahun 6. Masa tu kelas tambahan subjek science, cikgu belum datang. Sempat lagi buat drama pergaduhan haha...... Pape pun rindu time ni, semua dah tak dapat jumpa lagi :'(

tingkap


Ni cerita masa fit tahun 6 bestari
Fit ingat lagi tingkap ni, tingkap ni lah tingkap yang selalu budak perempuan tahun 6 tengok ,sebenarnye tu tingkap sk 1 . Masa tu masing-masing ade bf kat sk 1,tu lah yang semua pergi tengok, fit je yg tak,sebab fit kan baik hehehehehe... ada banyak gak kenangan masa tu..... haha.kadang2 perempuan tengok tingkap kat atas tu,then... kadang2 lelaki sk 1 yang tengok kat kitorang... haha...tapi fit tak macam diorang, fit still single..haha xD

Port Dickson

Hey hey you you ! Fit ada satu cerita yang best masa fit pergi Port Dickson.. Ceritanya macam ni, masa fit pergi sana dngan keluarga fit, dah lama-lama
dalam air, pakcik fit bawak anak ketam yang kecik. Masa tu ada orang
putih tanya,"what is this?". Pastu mak fit kata "beleben", fit pun tak tahu
apa maksud nya,then... mak fit tergelak besar..HAHAHAHAHAHA..lepas tu
ada ombak datang dari belakang mak fit, tapi malangnya mak fit tak sedar yang ada ombak kat belakang dia sebab tengah syok gelak,pastu mak fit kena ombak hahaha..ombak kecik je kalau besar mampus lah..ruginya tak ambik gambar, kalau tak fit dah boleh tunjuk dah...