Thursday, January 28, 2010

Pergaduhan

Pergaduhan tipu-tipu je , yang ni masa tahun 6. Masa tu kelas tambahan subjek science, cikgu belum datang. Sempat lagi buat drama pergaduhan haha...... Pape pun rindu time ni, semua dah tak dapat jumpa lagi :'(
video

tingkap


Ni cerita masa fit tahun 6 bestari
Fit ingat lagi tingkap ni, tingkap ni lah tingkap yang selalu budak perempuan tahun 6 tengok ,sebenarnye tu tingkap sk 1 . Masa tu masing-masing ade bf kat sk 1,tu lah yang semua pergi tengok, fit je yg tak,sebab fit kan baik hehehehehe... ada banyak gak kenangan masa tu..... haha.kadang2 perempuan tengok tingkap kat atas tu,then... kadang2 lelaki sk 1 yang tengok kat kitorang... haha...tapi fit tak macam diorang, fit still single..haha xD

Port Dickson

Hey hey you you ! Fit ada satu cerita yang best masa fit pergi Port Dickson.. Ceritanya macam ni, masa fit pergi sana dngan keluarga fit, dah lama-lama
dalam air, pakcik fit bawak anak ketam yang kecik. Masa tu ada orang
putih tanya,"what is this?". Pastu mak fit kata "beleben", fit pun tak tahu
apa maksud nya,then... mak fit tergelak besar..HAHAHAHAHAHA..lepas tu
ada ombak datang dari belakang mak fit, tapi malangnya mak fit tak sedar yang ada ombak kat belakang dia sebab tengah syok gelak,pastu mak fit kena ombak hahaha..ombak kecik je kalau besar mampus lah..ruginya tak ambik gambar, kalau tak fit dah boleh tunjuk dah...