Tuesday, December 27, 2011

Haihhhh.. kau lagi

Hye reader.. nak tau tak ? Fit excited sangat semalam.. sebab tetiba je dia text fit kat facebook :D Awwww... TERHARUNYA ! setelah sekian lama tak text dengan dia, akhirnya semalam dapat jugak text dengan dia. hehehe.. Dan yang lebih terperanjatnya lagi. Dia bagi tau fit yang dia still sayangkan fit ! :D Fit pun macam tu jugak ;) Memang tak ada orang lain lagi dalam hati fit *jiwangnya.. hahaha
Then, esoknya dia call fit :) Rindunya suara dia.. Hmmm, takpe.. tak lama lagi dah nak sekolah dah, boleh lah dengar suara dia hari2*ishhh.. apa yang fit cakap ni ? next year dah PMR lah ! BELAJAR2 ! Anyway, fit memang sayangkan dia :) okay.. see ya !

Balik kampung..

Hye hye hye ! lama tak tulis kat blog ni kan ? sorry.. sebab fit baru balik dari kampung, hari ni fit baru sempat nak bukak blog. Sorry okay ? Sorry tau ? tau tau ? hehee.. Ni fit nak kongsikan beberapa gambar masa fit kat kampung :) ENJOY !

































AND SO GOODBYE :)

Wednesday, November 30, 2011

terkena sebab amin..

okay.. nak tahu ? nak tahu tak ? tak nak sudah :P hehehe.. *gedik
okay okay serious lah.. serious eyh ? serious tau ? hahaha BENGANG tak ?
hehehe.. okay lah fit serious sekarang..
Tadi kan.. Apa eyh ? Ermmm.. hahaha okay. Tadi kan.. Amin kan.. Kenal siapa Amin ? AMERUL AMIN BIN MD ISA. Budak NAKAL ! X( Tadi Amin bukak fit punya FB, dia tulis "aku gile weyh" kat status fit. Lepas tu, tetiba tah ada mamat mana tetiba komen "lebiu yunk". ERGGHHHH ! Tolong lah ! Euwwww :P buekkk.. Dah lah GEMOK ! tak HANDSOME ! And tak MALU !!! Ishhh.. Bengang tahu ? Semua ejek fit kat kelas tadi. Padahal fit tak kenal pun siapa mamat tu. Yang Si Amin tu sengal, dia reply "I luv u too". Wuekkkk :P Nak termuntah fit dengar. ERRGGGHHHH ! Nasib baik fit touching sekejap je tadi.. kalau tak, susah nak pujuk tau ! Haishhh... Okay lah BYEE ! See Ya !

Friday, November 4, 2011

LOVE

HYe reader ! Hari ni kita tengok gambar pulak okay ? tak tau lah kenapa fit tiba2 suka pasal love ni. Hehehehe.. Mesti dah boring kan ? So, sekarang kita tengok gambar pulak. HOPE YOU LIKE IT






Awwww .. LOVE






Cutting paper to do a piece of LOVE






Paper LOVE :D






LOL = Lot Of Love






Love never fails...






It's so many of LOVE






Love you more !







Awwwww .. It's so sweet...






Love Sunset..






Love like flower







Who LOVE you capital H ? Answer: I LOVE YOU






LOVE,LOVE,LOVE,LOVE,LOVE,LOVE,LOVE,LOVE,LOVE





I WANT TO BE LIKE THIS !





Hand love :)




Kutetap menanti

Meski dirimu bukan milikku,
Namun hatiku tetap untukmu,
Berjuta pilihan disisiku,
Takkan bisa menggantikanmu,

Walau badai menerpa,
Cintaku takkan ku lepas,
Berikan kesempatan untuk membuktikan,
Ku mampu jadi yang terbaik,
Dan masih jadi yang terbaik..

Ku akan menanti,
Meski harus penantian panjang,
Ku akan tetap setia menunggumu,
Ku tahu kau hanya untukku..

Biarlah waktuku,
Habis oleh penantian ini,
Hingga kau percaya,
Betapa besar cintaku padamu ku tetap menanti...

Thursday, November 3, 2011

Jika Cinta Dia

Terlampau sering kau buang air mataku,
Tak pernah kau tahu dalamnya rasa cintaku,
Tak banyak inginku..

Jangan kau ulangi menyakiti aku,
Sesuka kelakuanmu,
Ku bukan manusia yang tidak berfikir,
Berulang kali kau lakukan itu padaku..

Jika cinta dia,
Jujurlah padaku,
Tinggalkan aku disini tanpa senyumanmu,
Jika cinta dia,
Kucuba mengerti..

Teramat sering kau membuat patah hatiku,
Kau datang padanya,
Tak pernah ku tahu,
Kau tinggalkan aku di saatku butuhkanmu,
Cinta tak begini,
Selamaku tahu,
Tetapiku lemah karena cintaku padamu...

Cinta dan Benci

Bagaimana cara membuatmu bahagia,
Nyaris ku menyerah jalani semua,
Telah berbagai kata ku ungkap percuma,
Agar kau percaya cintaku berharga..

Tak kuatku menahanmu,
Mempertahankan cintaku,
Namun kau begitu saja,
Tak pernah merindu..

Sungguh aku tak bisa,
Sampai kapanpun tak bisa,
Membenci dirimu,
Sesungguhnya aku tak mampu..

Sulit untuk ku bisa,
Sangat sulit ku tak bisa,
Memisahkan segala cinta dan benci yang kurasa..

Apa kau mengerti ku sedih sendiri,
Tanpa ada kamu ku merasa sepi,
Telah lama ku menantimu,
Diam sendiri menunggu,
Setengah hati mencinta,
Ku sakit karenamu..

Perih..

Dirimu tak pernah menyadari,
Semua yang telah kau miliki,
Kau buang aku,
Tinggalkan diriku,
Kau hancurkan aku,
Seakanku tak pernah ada..

Akukan bertahan,
Meski takkan mungkin,
Menerjang kisahnya,
Walau perih walau perih..

Salahkah aku terlalu cinta,
Berharap semua kan kembali,
Kau hancurkan aku,
Seakanku tak pernah ada..

Hmmmm.... You



Hmmm... you suka eyh ? buat fit jealous ? suka ? seronok ? nak lagi ? haihhh -,-
Sekarang pun you dah berani eyh cubit fit ? tak pernah pernah you cubit fit. Baru start hari Isnin tu je. Okay fine ! Fit mengaku fit jealous tadi, tapi you tak nampak kan ? Sebab fit pandai cover. Nanti kalau fit buat you jealous, you kata fit ada lelaki lain lahh, tu lahh, ni lahh.. macam2. So, fit pun sabar je lah. You tak sedar lagi kan ? bila you nak sedar ? lama lagi ke ? fit sayang you, you tau tak ? fit rasa you tau.. tau kan ? dah tu ? kenapa tak sedar lagi ? Hmmm... tak tau nak cakap apa dah. Fit rasa ni dah bukan blogger untuk stories, tapi untuk diaries.. ok bye

Wednesday, October 19, 2011

My Ex-bf

Hey ! tak tayah nak perasan lah gila ! Fit dah tak suka kau lagi lah.. Yang key chain FA tu bukan kau lah perasan ! Kalau memang fit buat tu untuk nama kau dah lama fit buang tahu ? tahu tak ? Fit tak suka kau banyak tanya ! Kau tanya soalan yang pelik2, macam takde orang lain pulak yang kau nak tanya.. GEDIK LAH KAU ! FIT BENCI TAU ? Fit ingat fit baik je, kalau tak ? dah lama fit sound kau tau tak ? Ishhh... Nasib baik fit sabar. Fit tau lah kau tu baik, tapi fit tak suka FAHAM ??? BENCI TAU !!!! BENCIIIIIIIIIIII SANGAT2.. Fit cuma suka ex-bf fit yang nombor 2 je.. JUST HIM ! YOU MUST KNOW IT ! Tak kesah lah dia dah couple dengan orang lain ke ? apa ke ? Yang penting, fit sayangkan dia.. DAH FULL STOP--------

Tuesday, October 11, 2011

Picture of ME



Whoaaaaa ! style posing yang ni pun fit suka.. Suka style sendiri ? Bagus lah tu kan ? tak perlu nak tiru orang lain punya style :D




hehehehe... Comel kan bear tu ? Macam fit lah (perasan) xD
Relaks relaks, gurau je. Fit tau yang reader lagi comel kan ? :)






Yang ni time nak pergi tusyen.. sempat lagi nak posing kan ? hahaha Btw, fit suka cara posing ni walaupun tak nampak muka ;) TALK TO THE HAND !

Monday, October 10, 2011

Untuk saja-saja

video



Kalau fit dah boring, macam ni lah jadinya.. hehehe
Jngan komen apa2.. Just watching and enjoy ! Sebenarnya lagu ni ada kena mengena dngan seseorang. Cuba dengar btol2. Yang first untuk my ex-bf number 1, second untuk my special ex-bf number 2. Tapi, sikit je lah yang btol.. heheehe .. Siapa yang makan cili, dia yang terasa pedasnya.. HOPE YOU ENJOY !

You Again In My Heart..


Kenapa fit tak boleh lupakan you ? Kenapa susah sangat nak lupakan you ? Kenapa fit tak boleh stop sukakan you ? Kenapa ??? Tak pernah fit sukakan seseorang sampai macam ni. Mungkin sebab you terlalu istimewa untuk fit walaupun fit tak tau apa istimewanya you. Walaupun dah banyak kali you sakitkan hati fit tapi fit tetap sukakan you. Kenapa fit mesti ada perasaan macam ni ? Lagi2 masa you nekad pergi tusyen jumpa Jieji hanya nak tau siapa lelaki yang dengan fit. Sampai you boleh tumbuk cermin sebab you jealous. Seperkara lagi, peristiwa masa hari Jumaat tu, fit tak boleh lupakan semua tu.. Benda tu semualah yang buat fit makin suka / sayang kat you. Tapi, adakah semua yang terjadi tu btol2 daripada hati you yang paling dalam ? ataupun tu hanya gurauan semata-mata ? Antara semua mimpi orang yang fit suka, you lah yang paling banyak ! Fit nak terima you untuk kali ke-3, fit tak kesah berapa banyak kali kita couple. Yang fit takut, you akan sakitkan hati fit. Fit tak nak semua benda tu terulang lagi. Fit nak bila kita couple, you anggap fit ada. Bukan masa you sedih dan masa you ada masalah je you perlukan fit. Fit nak you jadikan fit orang yang paling berharga dalam hidup you.. I CAN'T STOP LOVING YOU !

( ayat agak jiwang sebenarnya ) xD

Thursday, September 29, 2011

My Friends

Hye.. hari ni fit nak kenalkan kawan fit yang agak gila2 sikit.. hehehe




Haaa ! Yang ni nama dia Nur Najihah anak Zainor. hehehe.. Kawan2 dia panggil dia Jieji sebab dia anti dengan nama Jihah. Dia ni sporting, semua perangai dngan fikiran dia sama macam fit. Dia ni gf kepada (????) Jieji ni sensitif orangnya, papehal sikit2 nak nangis, sama lah jugak macam fit.. kehkehkeh


Yang ni pulak nama dia Nur Ilyanis Athirah anak Zainal. Kitorang panggil dia ilya ataupun yanis. Dia ni HOT orangnya.. Dia ni gf kepada Danie(taiko kawasan) Kengkadang dia ni gila sikit sampai takut kitorang dibuatnya. hehehehe Jngan marah okay ?



SHAWALLLLLL ! Yang ni pun kawan yang aku sayang. Nama dia Nur Amira Shawalina. Dia tak suka orang panggil dia Amira, lina, Ina dan sebagainya. Dia nak orang panggil dia Shawal jugak, kalau korang panggil dia Amira dia takkan layan. Best dia ni, fit suka boxing dngan dia sebab dia takkan marah. Heeee


Nama dia pulak Nur Dalila Dayana. Nama ayah dia.. ermmm ??? tak tau lah Heeeee sorry. kitorang panggil dia yana. Dia ni sangat suka buat lawak. Kitorang semua sayang kat dia. Yana ni admire kat Chan Chun Fai.. hahahaha


OKAY.. SAMPAI DISNI SAJA. HOPE YOU ENJOY :D